Физкультура активĕ пулнă

Сывă çын кăна ÿсĕмлĕ ĕçлеме пултарать. Сывлăхлă пуласси вара хамăртан нумай килет.

Февралĕн 13-мĕшĕнче район администрацийĕн ларусен залĕнче «Муркаш районĕнчи выльăх, йăла пурнăçне çирĕплетсе пурнăç пахалăхне ÿстересси» темăпа физкультура активĕ пулчĕ.

Унăн ĕçне пĕтĕмĕшле пĕлÿ паракан шкулсен директорĕсем, физкультура учителĕсем, тренер-преподавательсем, ял тăрăхĕсен пуçлăхĕсем, спорт ветеранĕсем, медицина ĕçченĕсем, библиотекарьсем, спорт энтузиасчĕсем хутшăнчĕç.

Унăн ĕçне район пуçлăхĕ Ю.А. Иванов ертсе пычĕ. Актив питĕ хĕрÿ лару-тăрура иртрĕ. Унта вĕрентÿпе çамрăксен политикин пайĕн специалисчĕ М.А. Романов иртнĕ çулхи физкультурăпа спорт ĕçне тишкерчĕ, кăçалхи задачăсене палăртрĕ. Кун пирки тĕплĕнрех хаçатăн çтиес номерĕнче пĕлтеретпĕр.

"Çĕнтерÿ ялавĕ"
27 февраля 2006