Çамрăксен спартакиадине хутшăнăр

Ноябрĕн 25-мĕшĕнче районти çамрăксен спартакиади пулать. Ăна çамрăксене физкультурăпа спорт занятийĕсене анлăн явăçтарас, сывă пурнăç йĕркине пропагандăлас тĕллевпе ирттереççĕ. Ăмăртăва ял администрацийĕсенчи çамрăксен командисем хутшăнаççĕ. Унта 14-30 çулсенчи 6-шар çамрăк пулмалла.

Программăра. 1-мĕш номерлĕ блокра эстафета иртет. Мечĕкпе чупмалли эстафетăна 3 каччă, 2 хĕр хутшăнать. Уйрăм заданипе ирттерекен эстафетăра та 3-шер яшпа 2-шер хĕр пулмалла.

2-мĕш блокра армспортпа (1 яш, 1 хĕр), мечĕке çапса кĕртессипе (1 яш е 1 хĕр), скакалкăпа сикессипе (пĕрер хĕрпе каччă), туртăнассипе (яшсем), урайĕнчен алă вĕççĕн туртăнассипе (хĕрсем), канат туртассипе ăмăртаççĕ.

Спартакиада район центрĕнчи вĕрентÿпе культура, сывлăха çирĕплетес центрĕн çĕнĕ спорт залĕнче 10 сехетре пуçланать.

"Çĕнтерÿ ялавĕ"
24 ноября 2004