Пĕчĕк предпринимательство кунĕ – Муркашра

2004 çулхи майăн 12-мĕшĕнче 10 сехетре район администрацийĕн ларусем ирттермелли залĕнче Муркаш районĕнчи пĕчĕк предпринимательство кунĕ пулать. Унта çак ыйтусене пăхса тухаççĕ: Муркаш районĕнче пĕчĕк предпринимательсен кунне уçни* предпринимательство аталанăвĕн юхăмĕ экономика интервенцийĕн стратегипе тактики* бизнес-палнсен ĕçĕн никĕсĕсем* инвистиципе партнерлăхăн тĕсĕсем* пĕчĕк предпринимательсвăна патшалăх тĕлĕшĕнчен пулăшмалли майсем* налук законодательствинче пулса иртнĕ тĕп улшăнусем тата предпринимательство ĕçне туса пырассипе вырăнта сĕнÿ парасси.

Унта пĕчĕк бизнеспа предпринимательство  представителĕсене, хресчен (фермер) хуçалăхĕн пуçлăхĕсене тата уйрăм предпринимательсене чĕнеççĕ.

"Çĕнтерÿ ялавĕ"
12 мая 2004